Wimperextensions


Dit gaan we bij je doen

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_1594-1024x683.jpg

Wat zijn Wimperextensions

Wimperextensions geven de ogen een prachtige uitstraling zonder het gebruik van mascara, wimperverf of een wimperkruller. Wimperextensions zijn cashmere  haartjes die aan je natuurlijke wimperhaartje worden bevestigd door middel van een speciaal ontwikkelde wimperlijm. Wij werken uitsluitend met de wimpers van Lashbox, de nummer 1 op het gebied van wimperextensions.

De extensions die wij gebruiken zijn vervaardigd van hoogwaardig materiaal die vanuit een volle aanzet aan de basis geleidelijk dunner wordt. Je hebt gemiddeld 90 tot 120 haartje per oog. Samen met de styliste wordt er gekeken naar de wensen van de klant, denk hierbij aan de krul en lengte.

Hierbij wordt er rekening gehouden met verschillende factoren zoals, vorm van de ogen en lengte van de natuurlijke wimperhaartjes.

verschillende technieken

One by one

Met de One by One techniek wordt er op elk natuurlijk wimperhaartje een extension geplaatst. Met deze techniek kan je een heel mooi natuurlijk resultaat krijgen, waarbij mascara overbodig is geworden. De One by One techniek zorgt voornamelijk voor extra lengte aan je wimpers. Een behandeling duurt gemiddeld 60 tot 90 minuten.

2D-6D wimpers

Bij 2D-6D lashes, wordt er niet 1 maar 2-6 extensions geplaatst op elk natuurlijk haartje waardoor je een vollere look creëert Deze extensions zijn dunner dan de extensions die we gebruiken bij de One by One techniek zodat de extensions niet te zwaar zijn voor je natuurlijke wimpers omdat er meer extensions per haartje worden geplaatst krijg je een veel vollere look. Een behandeling duurt gemiddeld 60 tot 90 minuten.

Russian volume

Bij de Russian volume techniek plaatsen wij 10 haartjes op elk natuurlijk wimperhaartje voor een mega volume effect. De Russian haartjes zijn nog dunner dan de 2D-6D haartjes zodat we ze extra vol kunnen maken voor de dames die van mega volume houden! Ook deze behandeling duurt 60 tot 90 minuten.