Eyebrows


Wenkbrauwen

Epileren met draad

Bij Be Flawless kun je terecht voor wenkbrauwen epileren met touw. Deze techniek zorgt ervoor dat er meer haartjes van de wenkbrauw in één keer verwijderd worden in een strakke lijn. Daarom is epileren met touw een populaire methode om wenkbrauwen mooi strak te krijgen. Moeilijke of stugge haren worden verwijderd met een pincet. Het haar blijft tussen de 2 tot 4 weken weg. Dit verschilt van persoon tot persoon.

Wenkbrauwen verven 

Geverfde wenkbrauwen ogen natuurlijk en voller. Als je bij het epileren gelijk de wenkbrauwen laat verven, zie je er meteen verzorgd uit. Je spaart tijd bij het aanbrengen van je make-up omdat je ze niet eerst hoeft bij te tekenen. Onze schoonheidsspecialisten gebruiken verf van RefectoCil voor je behandeling. Het effect blijft rond de 3 a 4 weken zichtbaar.

Brow lamination 

Brow Lift voor mooie gestylde wenkbrauwen dat een aantal weken zichtbaar blijft. Heb jij wenkbrauw haren die alle kanten uit groeien? Dan is de Brow lift wordt ook wel wenkbrauw lift, brow lamination of fluffy brows genoemd de oplossing voor je.

De Brow Lift is een snelle manier om de wenkbrauwen in een bepaalde richting en style of vorm te krijgen die een paar weken blijft zitten. Dit doen we met speciale lotions van het merk Bellekin. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen veel voller. Het resultaat is heel natuurlijk en het blijft ongeveer 6 weken zitten maar dit is wel afhankelijk van de groei cyclus van je wenkbrauw haren.